Achizitii


ACHIZITIE ANIMALE VII PENTRU ABATORIZARE: BOVINE SI OVINE

Meat Team Quality Botosani

     Meat Team Quality  are un lant propriu de achizitie a animalelor aduse la abator in vederea sacrificarii acestora, rezultand carcase care sunt comercializate sub forma de sferturi la bovina si carcasa intreaga la ovine. Carcasele de bovina sfertuite sunt clasificate in categoriile: A, B, C, D, E si clasele de calitate: E, U, R, O, P.

Achizitii bovine

Achizitii ovine

Societatea dispune de mijloace auto specializate pentru achizitionarea si transportul animalelor vii autorizate in acest sens. Achizitionam bovine si ovine din ferme mixte, asociatii, institutii de cercetare si populatie.

Daca sunteti crescatori de animale in Romania, haideti sa promovam impreuna calitatea produselor romanesti.
Societatea noastra are ca domeniu de activitate sacrificarea animalelor crescute de dumneavoastra in Romania, bovine si ovine  si sustinem promovarea produselor si serviciilor autohtone.
In vederea colaborarii, pentru cei interesati, va punem la dispozitie datele de contact ale persoanelor care raspund de achizitia animalelor in firma:

DITU MARICEL: 0748 305 867

CLIM GABRIEL: 0744 452 217


Asiguram transportul animalelor la unitatea de sacrificare cu masini proprii autorizate sanitar veterinar pentru transportul de animale vii.
Sacrificarile au loc intr-o unitate autorizata, standard European de categoria A, autorizat cu stampila ovala NR 452 EC.
Prelucrarea animalelor in abator se face dupa tehnologii particularizate in functie de specie si de destinatia ulterioara a carcaselor.

Pentru relatii nu ezitati sa ne contactati .

CALITATEA NE RECOMANDA !

PROFESIONALISM 100%
SERIOZITATE 100%
CALITATE GARANTATA 100%